Gå til hovedinnhold
3.6

Vårt bidrag for tjenesteyting og sluttbruk i 2022

 

Næringer og aktører innenfor tjenesteyting og sluttbruk har en viktig rolle i realiseringen av lavutslippssamfunnet.

Topp
Anna - Markedssjef Tjenesteyting og sluttbruker
Enova er et veldig spennende sted å jobbe. Her får vi jobbe med det som er mest innovativt og i fronten i alle bransjer. En omstilling som er utrolig viktig for fremtidige generasjoner. Det er en arbeidsoppgave man ikke går lei av, og det er veldig meningsfullt. Året som har vært, har vært preget av høye strømpriser, det vil jo de aller fleste kunne relater seg til. Vi ser at de høye prisene har ført til mye oppmerksomhet på de teknologiene og løsningene som vi støtter. Det har vært enorm vekst i solbransjen, i smart strømstyring, og egentlig alle løsninger som har med energieffektivitet å gjøre i private husholdninger. Gitt de enorme og veldig spennende problemstillingene verden står overfor - nå som vi omstiller oss fram mot 2050 - så tenker jeg at det finnes ingen mer interessant arbeidsplass enn her. Denne omstillingen krever litt av oss. Det krever forandring, og det er jo aldri enkelt. Men vi prøver å støtte løsninger som gjør det enklere for deg å bli med på omstillingen. Ett eksempel på det er den enorme veksten i smarte strømstyringssystemer, som vi har sett. Det gjør det enkelt for deg å bruke mindre energi - og å spare litt på energiutgiftene.
0:00/0:01
Anna - Markedssjef Tjenesteyting og sluttbruker
Video placeholder
Andre innovative klimateknologier

Vi tilrettelegger for å bidra til innovasjon og utvikling av kostnadseffektive løsninger. Muligheten vi har til å støtte større og mindre innovasjonsprosjekt kan utløse potensial for markedsendring, ved å få teknologien demonstrert.

Våre teknologistøtteordninger er teknologinøytrale og legger til rette for at innovative prosjekter med høyt spredningspotensial og en klar plass i lavutslippssamfunnet skal kunne realiseres.​